De praktijk

De praktijk

Welkom op de site van Huidtherapie Verdronkenoord –praktijk voor huid- en lasertherapie! 

Voorkant_praktijk_2.JPGHuidtherapie Verdronkenoord is een paramedische praktijk voor huid- en lasertherapie te Alkmaar. 

De praktijk is gevestigd  op de begane grond en rolstoelvriendelijk.

 

Wij zijn gespecialiseerd in laserontharing van overbeharing in het gelaat en op het lichaam en lasercoagulatie van verwijde vaatjes in het gelaat (couperose) en op de benen.

 

Daarnaast behandelen wij ook acne, pigmentstoornissen, huidoneffenheden, littekens. Tevens bieden wij huidverjongende behandelingen aan. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis huidadvies en een oriënterend gesprek. Ten slotte bieden wij  huidverzorgende producten aan van bekende merken.

 

In de praktijk Huidtherapie Verdronkenoord wordt u door huidtherapeute drs. Svetlana Ivanova behandeld. Al 25 jaar is zij gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen aan de huid. Zij neemt de tijd om uw probleem op doelgerichte en professionele manier met een persoonlijke begeleiding op te lossen.

Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. 

 

De praktijk is direct toegankelijk, zodat u ook een afspraak kunt maken zonder een verwijsbrief van uw huisarts of een medisch specialist.

 

Huidtherapie Verdronkenoord heeft contracten met veel zorgverzekeraars in Nederland, waardoor u uw behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen.